Idees d’e-futur

Dimecres, 29 de juny, 2011
Hora: 9.15h a 11h
Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.
Acte gratuït

Cicle d’esmorzars-col·loqui «Idees d’e-futur» per a divulgar la innovació, la creativitat i promoure el networking i que se celebren al llarg de l’any 2011 a les 9.10 h a l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
L’Ajuntament de Girona està executant el projecte FEDER – Clúster TIC MEDIA de Girona en col·laboració amb el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
En el marc d’aquest projecte, l’Àrea de Desenvolupament Local i Promoció de la ciutat del’Ajuntament de Girona ha encarregat a Catalunya Valley la organització del primer cicle
anomenat “Idees d’e-futur”, en format esmorzars/col·loquis, que al voltant de les TIC i el Media pretén divulgar la innovació, la creativitat i promoure el “networking”.
Durant sis mesos, de gener a juny, s’ha previst un col·loqui amb un ponent com a convidat cada mes per analitzar el moment actual i els conceptes de futur en relació aspectes com el format en 3D, la televisió del futur, l’esclat de les xarxes socials, la rendibilitat del comerç electrònic, el posicionament d’una marca a Internet…

 
1
  1. marisa dice:

    Me gustaría saber que temas se tratarán en el acto

  
Foto

Jordi Casas

En Loop trabajamos para hacer más comprensible el mundo digital, modelizando el negocio. Creemos en que es un canal más del que disponemos para hacer crecer el negocio de nuestros clientes, y por ello intentamos productivizarlo.

más info

Síguenos en

Twitter Youtube Slideshare RSS

Recibir actualizaciones:

Próximos eventos

Libros

Loop TV

Archivo

Competitive Design Network